fbpx
  • slide

Διδακτικό προσωπικό

Με στόχο και φιλοσοφία μας την υψηλή παροχή των υπηρεσιών μας, επιλέγουμε πάντα Διπλωματούχους Καθηγητές που πέραν των γνώσεων τους, έχουν μεράκι και αγάπη για τους μαθητές και το αντικείμενό τους δίνοντας τον καλλίτερο εαυτό τους στο μάθημα.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: Βάσια Μάνου.

Κλασικό Μπαλέτο:

 Ευδοξία Παπασταματίου

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1991. Αποφοίτησε από το
"Ομήρειο" Λύκειο Νεα Σμύρνης.
Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού "Άννα
Πέτροβα" μεπτυχίοΑναγνωρισμένοαπότοΥπουργείοπολιτισμούως
ΔασκάλακαιΧορεύτριακαθώςκαιτουτμήματοςΔιοίκησηςΕπιχειρήσεων
με κατεύθυνση τον Τουρισμό του ΤΕΙ Αθήνας.
Ειναι κάτοχος διπλωματών της Αγγλικής Ακαδημίας Χορού (Rad) επιπέδου
Advanced 2
Κάτοχος του διπλώματος Pilates Mat1 από την Athens Trainers
Εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως καθηγήτρια χορού (κλασικούκαι
σύγχρονου) στη σχολή χορού "Βάσια Μάνου". Έχει συνεργαστεί με το
Μπαλέτο του Tokyo στο Μέγαρο Μουσικής και με το Μπαλέτο της Μόσχας
στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ειναι ενεργή χορεύτρια στην ομάδα
μπαλέτου Royal Academy of Dance Hellenic Youth Ballet από τον
Ιανουάριο του 2016 .Καθώς και στο Χοροθεατρο "Cast" τηςΜπέττυ
Βυτινάρου από τον Νοέμβριο του 2015 με παραστάσεις στο "Θέατρο
κάτω απο τη Γεφυρα", "Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων" στο Θέατρο
"Μιχάλης Κακογιάννης", "Θέατρο Σάρα" Μαρκόπουλο.
Επίσης είναι μέλος της πειραματικής ομάδας σύγχρονου χορού "Duende"
με συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε
καθώς και στην παράσταση "Στάσου Δίπλα Μου" της Βάσια Μάνου.
Έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών (επίπεδο Lower), πίανου, μουσικής,
παιδοψυχολογίας και ανατομίας.
 
 
 Ελευθερία Μαυροπούλου
 
Η Ελευθερία Μαυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με τον χορό και ειδικά με το κλασικό μπαλέτο. Το 2011 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή Άννα Πέτροβα και το 2012 ήταν κάτοχος του διπλώματος Advanced 2 της Royal Academy of Dance. Έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια κλασσικού και σύγχρονου χορού με καταξιωμένους δασκάλους και χορευτές όπως οι Gesh Mihov, Mioara Popescu, Λίντα Καπετανέα, Jozef Frucek, Danilo Zeka, Χριστίνα Μακρίδου κ.α Συμμετείχε στα χοροθεατρικά έργα «6 μήνες μετά…» και «Στάσου Δίπλα μου» της Βάσιας Μάνου σαν χορεύτρια και χορογράφος και σήμερα είναι μέλος της Ομάδας Νέων Ελλήνων Χορευτών στο έργο "Κακοφυλαγμένη Κόρη". Από το 2011 διδάσκει κλασικό χορό (σύστημα RAD), μουσικοκινητική αγωγή, σύγχρονο χορό και hip hop σε αναγνωρισμένες σχολές χορού στην Αθήνα και την επαρχία και έχει χορογραφήσει έργα όπως η «Βασίλισσα του Χιονιού» και ο «Τσάρλι και το εργοστάσιο Σοκολάτας» για ερασιτεχνικές σχολές χορού. Είναι πιστοποιημένη Zumba Fitness Instructor από το 2013, όπου και διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες.
 
 
Σύγχρονο:
 
 Βαλεντίνα Βεκκίνι
 
 
Ελληνοιταλικής καταγωγής γεννημένη στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σχολής και αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ‘Μοριάνοβα – Τράστα’. Είναι κάτοχος του διπλώματος ‘Αdvanced I’ RAD. Το 2014 γίνεται δεκτή στη σχολή και στην ομάδα ‘Αrt Factory Leggere Strutture. Dance Start UP V’ στην Ιταλία. Παράλληλα γίνεται μέλος της ομάδας ‘Οcchi di carne’ συμμετέχοντας σε παραστάσεις και σε φεστιβάλ χορού της ίδιας χώρας. Το 2015 γίνεται μέλος της Youth Dance Company της Ζωής Ευσταθίου με παραστάσεις στο Κόκκινο Σπίτι στη Χαλκίδα. Από το 2015 έως σήμερα είναι μέλος της χοροθεατρικής ομάδας ‘Cast’ Μπέττυ Βυτινάρου με συμμετοχή στο ‘15ο Φεστιβάλ Χορού’ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παραστάσεις στο θέατρο ‘Κάτω από τη Γέφυρα’,’Θέατρο Σάραs-Μαρκόπουλο’,Cabaret Voltaire. Επίσης είναι μέλος της χοροθεατρικής ομάδας ‘diZgravity’Τάνυα Βασδάρη με παραστάσεις στο θέατρο ‘ΠΚ’ και μέλος της πειραματικής ομάδας ‘Duende’ με συμμετοχές σε διάφορα φεστιβάλ χορού της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού του Eastman Sidi Larbi Cherkaoui Aμβέρσα, ‘Dancing Qigong’ Ζuna and Milan Τσεχία, στην Forsythe Company Φρανκφούρτη, ΙmpulseTanz Festival Αυστρία και με David Zambrano, Valeria Alonso, Eduardo Toroha κ.α. Το 2011 αποφοίτησε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σπουδάζει κλασσικό πιάνο και κλασσικό τραγούδι στο Εθνκό Ωδείο Π.Φαλήρου ‘Μανώλης Καλομοίρης’. Έως το 2002 ήταν μέλος της παιδικής χορωδίας Μ.Καλομοίρης λαμβάνοντας μέρος σε Όπερες της ΕΛΣ. Από το 2014 διδάσκει κλασσικό μπαλλέτο, σύγχρονο, pilates, μουσικοκινητική και πιάνο.
 
 
Μοντέρνο I.S.T.D.:
 
 Παναγιώτα Αλβανού
 
 
Η Παναγιώτα Αλβανού γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1991, όπου κι μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παλλάδιο με 19,1. Είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ραλλού Μάνου. Από το 2010 έχει τα διπλώματα «Certificate to Dance Education» του εκπαιδευτικού οργανισμού Imperial Society of Teachers of Dancing, στο μοντέρνο χορό. Επιπλέον είναι κάτοχος διπλωμάτων, κλασσικού μπαλέτου, της ακαδημίας χορού «Royal Academy of Dancing». Από τον φθινόπωρο του 2014 κατέχει τα διπλώματα Mat 1, Magic Circle, Pilates and Pregnancy του συστήματος Pilates. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2012 διδάσκει μοντέρνο, κλασσικό κι σύγχρονο χορό, σε παιδιά κι ενήλικες. Και από το 2014 διδάσκει την τεχνική Pilates σε ενήλικες. Επιπλέον, έχει συμμετέχει εθελοντικά το 2015, στην ομάδα χορού Luna Park, για τη δημιουργία του έργου Lessen to the Fourth. Είναι ενεργό μέλος της πειραματικής ομάδας χορού Duende. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια χορού της ακαδημίας χορού «Royal Academy of Dancing» και του εκπαιδευτικού οργανισμού «Imperial Society of Dancing». Καθώς έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια τεχνικής και ρεπερτορίου σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με τους Αθανασία Κανελοπούλου, Juri Konjar, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Χαρά Κότσαλη.