Η ομάδα μας

Μαυροπούλου Ελευθερία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με τον χορό και ειδικά με το κλασικό μπαλέτο. Το 2011 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή Άννα Πέτροβα και το 2012 ήταν κάτοχος του διπλώματος Advanced 2 της Royal Academy of Dance. Έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια κλασσικού και σύγχρονου χορού με καταξιωμένους δασκάλους και χορευτές όπως οι Gesh Mihov, Mioara Popescu, Λίντα Καπετανέα, Jozef Frucek, Danilo Zeka, Χριστίνα Μακρίδου κ.α Συμμετείχε στα χοροθεατρικά έργα «6 μήνες μετά…» και «Στάσου Δίπλα μου» της Βάσιας Μάνου σαν χορεύτρια και χορογράφος και σήμερα είναι μέλος της Ομάδας Νέων Ελλήνων Χορευτών στο έργο “Κακοφυλαγμένη Κόρη”. Από το 2011 διδάσκει κλασικό χορό (σύστημα RAD), μουσικοκινητική αγωγή, σύγχρονο χορό και hip hop σε αναγνωρισμένες σχολές χορού στην Αθήνα και την επαρχία και έχει χορογραφήσει έργα όπως η «Βασίλισσα του Χιονιού» και ο «Τσάρλι και το εργοστάσιο Σοκολάτας» για ερασιτεχνικές σχολές χορού. Είναι πιστοποιημένη Zumba Fitness Instructor από το 2013, όπου και διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες.

Σούκα Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Σούκα γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Χορού Αθηνών «Ράλλου Μάνου». Στο μπαλέτο εκπαιδεύτηκε στο ρωσικό σύστημα Vaganova και στο σύγχρονο χορό σε τεχνικές Limon και Release. Ταυτόχρονα, πήρε το πτυχίο Φυτοπαθολόγου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια κλασσικού, σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με διακεκριμένους δασκάλους και χορογράφους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχε στην εκπαίδευση στο Conservatoire of Trinity Laban του Λονδίνου με καθηγητές τους: Fred Gehrig, Christine Tanner, Kathy Crick και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βιέννης, ImpulsTanz, με δασκάλους τους: Peter Jasko (Contemporary technique), Laura Aris Alvarez (Ultima Vez vocabulary ), David Zambrano (Flying Low + Improvisation for Performers), Marta Coronado (Release technique). Έχει χορέψει σε αρκετές παραστάσεις όπως : «ΔΕΝ» στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» της Αθήνας, «Άφθαρτοι», 《Homo deus》 και άλλες. Έχει συνεργαστεί με το εργαστήρι τέχνης πολιτισμού και διαδραστικής μάθησης «Ένεκα Παιδείας» και από το 2009 μέχρι και σήμερα διδάσκει μουσικοκινητική αγωγή, ενδυνάμωση και stretching, κλασσικό και σύγχρονο χορό σε σχολές χορού, δημοτικά σχολεία και στούντιος στην Αθήνα.”

Παπασταματίου Ευδοξία

Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Άννα Πέτροβα”,κάτοχος
διπλωμάτων της Αγγλικής Ακαδημίας Χορού (Rad) επιπέδου Advanced 2 και κάτοχος του
διπλώματος Pilates από την Athens Trainers.
Το 2020 εφηύρε και κατοχύρωσε ένα νέο τρόπο εκγύμνασης το ¨Dance My Pilates by evdoxia”
Συνεργάζεται από το 2013 ως καθηγήτρια χορού (μπαλέτου και σύγχρονου) και Pilates
instructor με αναγνωρισμένες σχολές χορού.
Έχει συνεργαστεί με το Μπαλέτο του Tokyo στο Μέγαρο Μουσικής στην παράσταση «Ωραία
Κοιμωμένη» και με το Μπαλέτο της Μόσχας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην παράσταση
«Λίμνη των Κύκνων».
Είναι ενεργή χορεύτρια στην ομάδα μπαλέτου Royal Academy of Dance Hellenic Youth Ballet
από τον Ιανουάριο του 2016 με συμμετοχή στις παραστάσεις «Κακοφυλαγμένη Κόρη» και
«Σταχτοπούτα» .Καθώς και στο Χοροθεατρο “Cast” της Μπέττυ Βυτινάρου από τον Νοέμβριο
του 2015 με παραστάσεις στο “Θέατρο κάτω απο τη Γεφυρα”, “Φεστιβάλ Ελλήνων
Χορογράφων” στο Θέατρο “Μιχάλης Κακογιάννης”, “Θέατρο Σάρα” Μαρκόπουλο.
Επίσης είναι μέλος της πειραματικής ομάδας σύγχρονου χορού “Duende”
Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής
Αττικής

Αναγνωστοπούλου Βάσια

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Άννα Πέτροβα» (πτυχίο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού – τμήμα Καθηγητών Χορού) στην οποία διδάσκει κλασσικό και μοντέρνο χορό στο ερασιτεχνικό τμήμα καθώς και ενδυνάμωση στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής εώς και σήμερα. Το 2013 ξεκίνησε τις σπουδές στης για τα πιστοποιημένα διπλώματα διδασκαλίας του Imperial Society of Teachers of Dancing Modern Jazz Theatre (κάτοχος διπλώματος Dance Instruction – DDI και συνέχιση σπουδών διπλώματος Diploma in Dance Education – DDE). Είναι επίσης κάτοχος διπλωμάτων της Royal Academy of Dance (RAD). Έχει συνεργαστεί με το Μπαλέτο του Tokyo στο Μέγαρο Μουσικής ως συνοδός δασκάλα, συμμετείχε στην διοργάνωση Gym for all «Rhythmic Gymnastic Elite Cup» ως υπεύθυνη οργανωτικής επιτροπής για την διεξαγωγή επιδείξεων και του προπονητικού team. Από το 2012 διδάσκει χορό σε αναγνωρισμένες ερασιτεχνικές σχολές χορού, ενδυνάμωση σε συλλόγους ρυθμικής γυμναστικής σε αγωνιστικού επιπέδου αθλήτριες, καθώς και σε κέντρα προσχολικής αγωγής διοργανώνοντας παιχνίδια μουσικοκινητικής αγωγής και παιδικές παραστάσεις. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων χορού όπως:  “A Pointe Work Class for students with teacher observation, focusing on Artistry and Musicality” με εισηγήτρια την κυρία Lynn Wallis, συστήματος «Progressive Ballet Technique» με εισηγήτρια την κυρία Marie Walton – Mahon, Hip – Hop, σύγχρονου χορού με χορευτές της ομάδας «Αερίτες» και βιωματικού παιχνιδιού και προσωπικής ανάπτυξης.